Dorpsherberg trouwen2 Plant Dh2 Dorpsherberg 1 Dorpsherberg 4 Statafels Catering links Eten2 Dh1 Dorpsherberg 3 Eten3 Eten Lantaarnpaal Eten5 Dorpsherberg 2 Eten4

De Dorpsherberg, cafe, zaalverhuur, trouwlocatie, vergaderruimte

Welkom op de website van "De Dorpsherberg". Ons café en zaalverhuur-bedrijf is gevestigd in Teteringen tussen Breda en Oosterhout.

De zalen bieden een huiselijke sfeer voor diners , recepties, feesten en volledig door ons verzorgde bruiloften. Ook voor vergaderingen, bijeenkomsten en clubavonden zijn de zalen uitermate geschikt. Kijk voor een eerste indruk verder op de website voor sfeervolle foto's. De Dorpsgherberg ligt aan het Willem Alexanderplein ( bij de kerk ). Wij hebben een ruime ( gratis ) parkeergelegenheid voor ons bedrijf.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit, na telefonische afspraak, om de zalen te bezichtigen en u verdere inlichtingen te geven.

zalen cafe dorpsherberg teteringen festlocatie dorpsherberg breda oosterhout bar

Hapjes

Wilt u eens wat anders serveren? Maak het u gemakkelijk en bestel onze borrelhapjes. Bekijk ons assortiment: heerlijke borrel hapjes.

Trouwlocatie

trouwen, trouwlocatie Breda Oosterhout

Trouwen bij de dorpsherberg. Niet alleen voor de receptie en het feest kunt u bij de Dorpsherberg terrecht. De Dorpsherberg is ook officiele locatie om het burgelijk huwelijk te voltrekken.

Vergadering / presentatie

vergaderruimte, presentaties, Breda Oosterhout

Wij hebben verschillende zalen voor vergaderingen en presentaties.