Eten Dh2 Dorpsherberg trouwen2 Dorpsherberg 1 Dorpsherberg 2 Dorpsherberg 4 Eten4 Eten5 Eten2 Dorpsherberg 3 Plant Dh1 Catering links Statafels Lantaarnpaal Eten3

Zalen

Wij beschikken over diverse zalen ; 2 zalen op de begane grond en 1 zaal op de eerste verdieping, die voor elke grootte van uw gezelschap geschikt zijn. De 2 zalen beneden kunnen zowel als één ruimte of apart gebruikt worden.

De grote zaal beneden heeft een eigen ingang, garderobe, bar en toiletruimte. In deze zaal kunnen wij tot maximaal 100 zitplaatsen realiseren. Voor een feest met statafels en barkrukken is de zaal geschikt voor ongeveer 150 personen. Indien u de kleine benedenzaal erbij wilt kunnen we de zaal tot 130 zitplaatsen en staand tot 250 plaatsen uitbreiden.

De bovenzaal heeft z'n ingang via het café en beschikt boven over een eigen bar, garderobe en toiletruimte. Deze zaal kan tot maximaal 100 zitplaatsen en voor gedeeltelijk statafels met barkrukken tot 125 personen ingericht worden.

Ook verzorgen wij hapjes, buffetten, koffietafels en diners uit eigen keuken, welke wij in overleg met u zullen samenstellen.

Klik hier om de menukaart te downloaden.

De sfeervolle ingerichte zalen en uw gasten maken uw feest een succes. De indeling van de dag, de opstelling van de zaal en de verzorging van u en uw gasten wordt volledig met u besproken.

zaalverhuur cafe dorpsherberg teteringen festlocatie zaal breda oosterhout bar

Trouwlocatie

trouwen, trouwlocatie Breda Oosterhout

Trouwen bij de dorpsherberg. Niet alleen voor de receptie en het feest kunt u bij de Dorpsherberg terrecht. De Dorpsherberg is ook officiele locatie om het burgelijk huwelijk te voltrekken.

Vergadering / presentatie

vergaderruimte, presentaties, Breda Oosterhout

Wij hebben verschillende zalen voor vergaderingen en presentaties.